Etävalvonta


Mihin kiinteistöt tarvitsevat etävalvontaa?

Kiinteistötekniikkaasi valvoo aina ammattilainen, joka tietää miten järjestelmän tulee toimia ja miten erilaisiin hälytyksiin tulee reagoida.

Etävalvonta mahdollistaa lämmityksen, ilmanvaihdon, jäähdytyksen yms. järjestelmän säätämisen ja seuraamisen reaaliaikaisesti etäyhteyden välityksellä.

Mikäli hälytys vaatii käynnin kohteessa, tiedetään jo valmiiksi mitä lähdetään selvittämään/korjaamaan.

Hälytyksistä saadaan tieto heti ja niihin voidaan reagoida välittömästi.

Vähentää kiinteistöön paikan päälle tehtävien tarkastus- ja selvityskäyntien määrää.

Kiinteistön toimintaa voidaan seurata ja toiminnasta saadun datan perusteella voidaan korjata olosuhteita, tehostaa toimintaa, ehkäistä laitteiden vikaantumista ja korjata järjestelmien häiriötiloja.

Elektrikan etävalvonta

Olemme kehittäneet asiakkaillemme etävalvontaratkaisun, jolla voidaan yhdistää samaan valvomoon eri automaatiotoimittajien laitteita. Valvo siis kaikkia kiinteistöjäsi laitetoimittajasta riippumatta.

Järjestelmä on kehitetty palvelemaan asiakkaita, joilla on vastuullaan tai omistuksessa yksi tai useampi kiinteistö. Esimerkiksi isännöitsijät, kiinteistöjen omistajat, kunnat ja kaupungit.

Etävalvontapalvelu on käytettävissä sekä nettiselaimen kautta että mobiililaitteilla. Asiakas saa palveluun omat käyttäjäkohtaiset tunnukset.

Samaan etävalvontaan voidaan liittää eri valmistajien yksikkösäätimiä, joten asiakkaan ei tarvitse keskittää hankintoja vain yhden toimittajan laitteisiin. Elektrikan etäyhteyslaitetta käyttäen saadaan jo liitettyä seuraavat yleisimmät ilmanvaihdon ja lämmönjaon yksikkösäätimet sekä järjestelmät (Ouman: EH-105, EH-203, S203 ja C203; Siemens Climatix, Enervent ilmanvaihtokoneet, Oilon: RE33 – maalämpöpumppu). Lisäksi järjestelmäämme on lisäksi liitetty mm. energiamittauksia.

Myös muut modbus RTU/TCP väyläliitäntäiset säätimet ja automaatiojärjestelmät saadaan liitettyä etävalvontaan, mutta näiden osalta liitäntä vaatii lisäksi asiantuntijoiltamme ohjelmointityötä.

Kaikki kohteet samassa valvomossa –
valmistajasta riippumatta
Prosessin toiminnan seuranta – reaaliaikaisesti
Trendiseurannat –
toiminnan seuranta pidemmällä aikavälillä

Lisää tietoa etävalvontaan liittyen numerosta
010 311 4892
tai täytä oheinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä