Yritys


Elektrika Solutions Oy on Lappeenrantalainen sähkö- ja automaatiojärjestelmien ratkaisuja tarjoava yritys, palvelemme koko Etelä-Karjalan alueella.

Yrityksemme kulmakivi on kiinteistöjen energia- ja kustannustehokas ohjaus, valvonta sekä säätö. Asiakkaille tarjoamme laadukkaita koko kiinteistön elinkaaren huomioon ottavia sähkö- ja automaatiosuunnitteluratkaisuja, automaatiourakointia sekä talotekniikan ylläpito- ja huoltopalveluita.

 

Ylläpito ja huolto

Ylläpitopalvelumme avulla saat kiinteistötekniikan ammattilaisen valvomaan kiinteistösi toimintaa ja optimoimaan energiankäyttöä, suojatun etäyhteyden kautta. Ylläpitokohteidemme toiminnasta välitämme asiakkaallemme aina raportin säännöllisin väliajoin ja asiakkaillamme on myös halutessaan mahdollista tarkastella kiinteistön toimintaa etähallintapalvelumme kautta. Vikatilanteisiin reagoimme nopeasti ja välitämme tiedon joko kohteessanne toimivalle huoltoyhtiölle tai  sitten meidän kanssamme on mahdollista solmia huoltosopimus, jolloin saatte kaikki kiinteistötekniikkaan kohdistuvat huoltotoimenpiteet meidän kautta.

 

Myyntipalvelut

Meidän kauttamme on mahdollista ostaa automaatiojärjestelmiin liittyviä venttiileitä, toimilaitteita ja antureita.

 

Suunnittelupalvelut ja konsultointi

Suunnittelupalvelumme kattavat sähkö- ja automaatiosuunnittelupalvelut niin saneeraus kuin uudiskohteisiin.  Meidän kauttamme on myös mahdollista saada arvio kiinteistön nykyisen sähkö- ja automaatiojärjestelmän kunnosta ja suoria toimenpide-ehdotuksia joilla kiinteistön energiankulutus saadaan hallintaan.

 

Valvontapalvelut

Valvontapalvelumme kautta on asiakkaalla/tilaajaorganisaatiolla mahdollista saada sähkö- tai automaatiotekniikan ammattilainen valvomaan kohdetta jo suunnitteluvaiheen alusta alkaen takuutehtäviin päättyen, myös pelkkä työmaavaiheen aikainen valvonta on mahdollista. Meidän kokemuksemme mukaan rakennusprojekteissa on hyvä olla ulkopuolinen valvoja jo projektin alusta lähtien jolloin valvonta kattaa myös suunnittelutehtävien valvonnan.